Ser dins l’aigua

Posar-me dins l’aigua. Deixar-me flotar. Sentir com el cos perd pes i gravetat. Notar com els sorolls s’ensordeixen. El món desapareix. A la piscina, un xic asèptic, una caixa plena d’aigua de gent i de coses. Al mar, l’abisme i un món oníric de formes i colors estranys i sorprenents. Em fascina i em retorna a algun lloc molt antic. Quan surto els sorolls se’m fan grans. Quan surto, només voldria el sol i mirar-me l’horitzó. I quedar-m’hi una mica més.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s